Read e-book online 10 onmisbare vaardigheden (Dutch Edition) PDF

By Lex Bruijn,Maarten van Diggelen,Herrick Jellema,Ellie Potiek,Helga Witjes

ISBN-10: 9058719545

ISBN-13: 9789058719546

De taken van de overheid zijn zeer divers. De samenleving stelt steeds weer nieuwe eisen aan de overheid. Waar de overheid inwoners, ondernemers en andere partijen wil betrekken bij het ontwikkelen van beleid, nemen deze partijen nu ook zelf het initiatief om problemen in de samenleving aan te pakken. Daarbij wordt de hulp van de overheid gevraagd. Dat vraagt elke keer een andere rol van de overheid.

Vaardigheden
Als ambtenaar wil je over alle vaardigheden beschikken die nodig zijn om de verschillende rollen te vervullen. In dit boek beschrijven we 10 onmisbare vaardigheden van de ambtenaar van de toekomst. Wat houden deze vaardigheden precies in? En op welke wijze kun je deze vaardigheden effectief toepassen? Daarover gaat het in dit boek dat vol staat met praktijkvoorbeelden en praktische tips.

Show description

Read or Download 10 onmisbare vaardigheden (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Verlegen (Vantoen.nu) (Dutch Edition) by Pieternel Dijkstra

Je opgelaten voelen in gezelschap, blozen, een blackout krijgen tijdens een speech of sollicitatiegesprek. Het zijn allemaal vormen van verlegenheid en sociale angst. Wat kun je ertegen doen en hoe kom je ervan af? Vaak zijn het niet de situaties zelf die sociale angst en verlegenheid opwekken, maar de gedachten die mensen over deze situaties hebben, zoals `Ik ben niet goed genoeg of `Als ik maar niet afga.

Download PDF by Liz Fenwick,Fanneke Cnossen: Een affaire in Cornwall (Dutch Edition)

Als Jude voor het altaar staat, wordt de druk van haar aanstaande huwelijk haar plotseling te veel. Ze vlucht de kerk uit en laat heel wat achter: een verbijsterde verloofde, haar woedende moeder en gasten die genoeg stof tot roddelen hebben voor de relaxation van het jaar. Vol schuldgevoel en schaamte trekt Jude zich terug in Pengarrock, een vervallen landhuis boven op een klif in Cornwall.

Edmund Fawcett,Ineke van der Elskamp,Annemie de Vries's Liberalisme (Dutch Edition) PDF

De liberale traditie heeft de Europese en Amerikaanse geschiedenis van de afgelopen tweehonderd jaar sterk beïnvloed. Maar wat het begrip `liberalisme precies inhoudt, daarover verschillen de meningen sterk. Edmund Fawcett, politiek journalist bij The Economist, gaat terug naar het commence. Hij vertelt het fascinerende verhaal van de geboorte van het liberalisme in de jaren 1830, de hoogdagen na 1945 en de politieke deadlock vandaag.

Download e-book for kindle: Futures (Dutch Edition) by Herman Konings,Joeri Van den Bergh,Tom Palmaerts

Drie toptrendwatchers gidsen ons door onzekere tijden Herman Konings, Joeri Van den Bergh en Tom Palmaerts bundelen hun inzichten in één verzamelbundel. Vol developments waar we toekomsten kunnen op bouwen. Herman Konings verkent de nabije toekomst van handel (retail), wandel (mobiliteit) en warmte (gastheerschappij) met nauwelijks opgemerkte 'wendingen' als altruvatie, de bypass-economie, dividualisering, fygitale ruimten en de vlakke leeftijd.

Additional resources for 10 onmisbare vaardigheden (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

10 onmisbare vaardigheden (Dutch Edition) by Lex Bruijn,Maarten van Diggelen,Herrick Jellema,Ellie Potiek,Helga Witjes


by Christopher
4.5

Rated 4.46 of 5 – based on 48 votes