New PDF release: 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch

By Sepideh Sedaghatnia,Femke Vandevelde

ISBN-10: 9401423776

ISBN-13: 9789401423779

Wijn proeven en kiezen is zowel eenvoudig als leuk met dit handige basisboek Wijn proeven en kiezen is zowel eenvoudig als leuk met dit handige basisboek. Topsommelier Sepideh Sedaghatnia leert je alle information en methods voor het kiezen, schenken, proeven, kopen en bewaren van wijn, op een grappige en speelse manier. Welke wijnstijlen zijn er en hoe ontdek je je eigen stijl? Wat zijn de meest voorkomende druivenrassen? Hoe lees je een etiket? Welke gerechten passen bij welke wijnen? Sepideh geeft een duidelijk antwoord op alle wijnvragen.

Show description

Read or Download 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Verlegen (Vantoen.nu) (Dutch Edition) by Pieternel Dijkstra

Je opgelaten voelen in gezelschap, blozen, een blackout krijgen tijdens een speech of sollicitatiegesprek. Het zijn allemaal vormen van verlegenheid en sociale angst. Wat kun je ertegen doen en hoe kom je ervan af? Vaak zijn het niet de situaties zelf die sociale angst en verlegenheid opwekken, maar de gedachten die mensen over deze situaties hebben, zoals `Ik ben niet goed genoeg of `Als ik maar niet afga.

Liz Fenwick,Fanneke Cnossen's Een affaire in Cornwall (Dutch Edition) PDF

Als Jude voor het altaar staat, wordt de druk van haar aanstaande huwelijk haar plotseling te veel. Ze vlucht de kerk uit en laat heel wat achter: een verbijsterde verloofde, haar woedende moeder en gasten die genoeg stof tot roddelen hebben voor de relaxation van het jaar. Vol schuldgevoel en schaamte trekt Jude zich terug in Pengarrock, een vervallen landhuis boven op een klif in Cornwall.

Edmund Fawcett,Ineke van der Elskamp,Annemie de Vries's Liberalisme (Dutch Edition) PDF

De liberale traditie heeft de Europese en Amerikaanse geschiedenis van de afgelopen tweehonderd jaar sterk beïnvloed. Maar wat het begrip `liberalisme precies inhoudt, daarover verschillen de meningen sterk. Edmund Fawcett, politiek journalist bij The Economist, gaat terug naar het commence. Hij vertelt het fascinerende verhaal van de geboorte van het liberalisme in de jaren 1830, de hoogdagen na 1945 en de politieke deadlock vandaag.

Herman Konings,Joeri Van den Bergh,Tom Palmaerts's Futures (Dutch Edition) PDF

Drie toptrendwatchers gidsen ons door onzekere tijden Herman Konings, Joeri Van den Bergh en Tom Palmaerts bundelen hun inzichten in één verzamelbundel. Vol traits waar we toekomsten kunnen op bouwen. Herman Konings verkent de nabije toekomst van handel (retail), wandel (mobiliteit) en warmte (gastheerschappij) met nauwelijks opgemerkte 'wendingen' als altruvatie, de bypass-economie, dividualisering, fygitale ruimten en de vlakke leeftijd.

Extra resources for 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch Edition) by Sepideh Sedaghatnia,Femke Vandevelde


by Daniel
4.3

Rated 4.94 of 5 – based on 3 votes